15:24 uur 14-03-2024

NatWest investeert in Icon Solutions en onderstreept daarmee haar toewijding tot modernisering van het betalingsverkeer

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NatWest heeft bekendgemaakt dat het bedrijf een strategisch minderheidsbelang heeft genomen in Icon Solutions, een toonaangevend fintechbedrijf dat betalingstechnologie en adviesdiensten aanbiedt. De investering volgt op het nieuws van september jongstleden dat NatWest heeft gekozen voor het Icon Solutions Payments Framework (IPF) om de modernisering van het betalingsverkeer van de bank te versnellen.

Het IPF, geïntroduceerd in 2020, is een low-code betalingsraamwerk dat zakelijke betalingsexperts in staat stelt zeer geavanceerde workflows te creëren en software engineering teams in staat stelt snel uiterst flexibele integraties in bestaande banksystemen te creëren en uit te breiden.

De investering en de doorlopende samenwerking met Icon Solutions zullen naar verwachting de strategische resultaten van NatWest op het gebied van betalingen stuwen, klanten meer keuze bieden en de basis leggen voor toekomstige innovaties in het betalingsverkeer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meer informatie over NatWest voor de media:

Stephanie Melrose, Media Relations Manager

Stephanie.melrose@natwest.com / 07966 212 576

Meer informatie over Icon Solutions voor de media:

Beckie Richardson van iseepr

beckie@iseepr.co.uk / +44 (0) 113 350 1922

Check out our twitter: @NewsNovumpr