23:42 uur 27-02-2024

Türk Telekom bereikt ‘s werelds eerste massale uitrol van softwaregedefinieerd glasvezelbreedband met Zyxel en Netsia

De Whitebox OLT van Zyxel is gebouwd op Netsia’s BB Suite en kan in de volledig op maat gemaakte multi-vendor oplossing worden geïntegreerd

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Türk Telekom, pionier op het gebied van digitale transformatie in Turkije, heeft ‘s werelds eerste grootschalige uitrol van Software-Defined Fiber Broadband afgerond. Door gebruik te maken van de BB Suite van Netsia en de Whitebox OLT van Zyxel heeft Türk Telekom een belangrijke stap gezet in de uitvoering van haar virtuele en gedesaggregeerde breedbandnetwerkstrategie zodat het moderne, hoogwaardige en snelle breedbanddiensten van wereldklasse kan leveren.

“Naast onze rol als telecomoperator geven we met onze baanbrekende initiatieven en partnerschappen leiding aan de ambitie van Turkije om een belangrijke speler in technologie voor export te worden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. 

Contacts

Birgitte Dolevert Larsen

Zyxel Communications

birgitte.larsen@zyxel.eu
+45 2085 9223

Check out our twitter: @NewsNovumpr