20:33 uur 07-02-2024

Prokarium bereikt mijlpaal met eerste patiëntdosering in klinisch PARADIGM-1-onderzoek naar niet-spierinvasieve blaaskanker

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Prokarium, een biofarmaceutisch bedrijf in de klinische fase dat biologische geneesmiddelen ontwikkelt via de allernieuwste synthetische biologie, kondigt vandaag de dosering aan van de eerste patiënt in zijn klinische PARADIGM-1 Fase I/Ib-studie bij niet-spierinvasieve blaaskankerpatiënten (NCT06181266).

De studie wordt uitgevoerd op meerdere klinische locaties in de Verenigde Staten en zal in eerste instantie de veiligheid evalueren van een enkele intravesicale toediening van hun onderzoeksimmunotherapie, ZH9, bij NMIBC-patiënten. De studie zal de klinische werkzaamheid van het ZH9-behandelingsregime verder onderzoeken en karakteriseren in vooraf geplande uitbreidingscohorten onder dezelfde IND.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristen Albright

CEO

kristen.albright@prokarium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr