07:45 uur 01-02-2024

Tsuno Group heeft met succes een stabiele formule met een hoog gehalte FERULAZUUR ontwikkeld en hiervoor een patent aangevraagd. Ferulazuur is een zeldzaam, natuurlijk ingrediënt afgeleid uit planten dat een UV-absorberende werking heeft.

WAKAYAMA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Tsuno Group Co., Ltd., met hoofdzetel in Katsuragi-cho, Ito-gun, Wakayama, aangevoerd door voorzitter Fumi Tsuno, en Matsumoto Trading Co., Ltd., met hoofdzetel in Chuo-ku, in Tokio, met Shunsuke Matsumoto als CEO aan het hoofd, hebben met succes een nieuwe formule voor zonnecrème ontwikkeld op basis van ferulazuur. Ferulazuur is een zeldzaam, natuurlijk UV-absorbens afgeleid uit planten dat moeilijk te stabiliseren was en ook moeilijk oplosbaar was bij hoge concentraties ferulazuur.

Voor ferulazuur

Tsuno Group was de eerste ter wereld die met succes grote hoeveelheden ferulazuur produceerde, een polyfenol dat aan rijstzemelen wordt onttrokken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fine Chemical dept

Tsuno Group Co., Ltd.

Mayu Aizawa

+81-739-22-8000

boeki@tsuno.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr