23:53 uur 20-01-2024

Hero MotoSports uit India behaalt de tweede positie tijdens de Dakar Rally 2024

Teamrijder Ross Branch eindigt op het podium voor het Indiase fabrikantenteam

YANBU, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– “Vandaag is een historische dag, niet alleen voor Hero MotoCorp maar ook voor India en zijn sporten. Felicitaties aan Ross en het hele Hero MotoSports-team, we hebben laten zien dat succes het resultaat is van toewijding, consistentie en niet-aflatende passie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240120208869/nl/

Hero MotoSports Team Rally achieves second postion at Dakar 2024

Hero MotoSports Team Rally achieves second postion at Dakar 2024

Hoewel Hero MotoCorp al tientallen jaren sport en atleten ondersteunt, heeft deze prestatie van ons eigen team een unieke betekenis die samenvalt met het 40-jarig jubileum van Hero MotoCorp.”

Dr. Pawan Munjal,

uitvoerend voorzitter, Hero MotoCorp

Hero MotoSports Team Rally, het motorsportteam van ‘s werelds grootste fabrikant van motorfietsen en scooters – Hero MotoCorp, heeft vandaag geschiedenis geschreven door het eerste Indiase fabrikantenteam ooit te worden dat op het podium van de legendarische Dakar Rally eindigde.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact:
corporate.communication@heromotocorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr