22:45 uur 10-01-2024

QPS vergroot de laboratoriumcapaciteit voor massaspectrometrie aanzienlijk

NEWARK, Del.–(BUSINESS WIRE)– QPS Holdings, LLC (QPS), een wereldwijde organisatie voor contractonderzoek (CRO) die diensten levert op het gebied van ontdekkingen, preklinisch onderzoek, bioanalyse, klinische trials en klinisch onderzoek, gaat in de versnelling met zijn massaspectrometriecapaciteit. In slechts 15 maanden tijd zijn er 13 LC-MS-machines toegevoegd in hun laboratoria in Newark, Delaware (VS) en Groningen, Nederland (NL).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240110393599/nl/

Zamas Lam, PhD, Global Head of Bioanalytical (Mass Spec) & Preclinical Development, QPS LLC (Photo: Business Wire)

Zamas Lam, PhD, Global Head of Bioanalytical (Mass Spec) & Preclinical Development, QPS LLC (Photo: Business Wire)

Deze uitbreiding omvat de indrukwekkende groei in 2023, toen QPS zeven extra UPLC-(HR)MS/MS tandeminstrumenten installeerde, waaronder vier drievoudige quadrupolen, één QTRAP en twee time-of-flight hoge-resolutie quadrupool massaspectrometers (HRMS). De toevoeging van de twee nieuwe UPLC-HRMS/MS-machines, één in Nederland en één in de VS, brengt QPS op een totaal van vijf UPLC-HRMS/MS-machines. Deze worden gebruikt voor het kwantificeren van therapieën met oligonucleotiden en het identificeren van oligonucleotide-metabolieten op basis van Good Laboratory Practice (GLP) en Good Clinical Practice (GCP) ter ondersteuning van de explosieve groei van deze geneesmiddelmodaliteit in zowel de VS als Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

QPS CONTACT:

Naam: Gabrielle Pastore

Telefoon: 1-302-635-4290

E-mail: Gabrielle.Pastore@qps.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr