15:57 uur 21-11-2023

Smart Africa en The Open Group slaan de handen in elkaar om een richtlijn voor Government Enterprise Architectuur voor Afrika te formuleren

KIGALI, Rwanda–(BUSINESS WIRE)– In een belangrijke stap om digitale economie-initiatieven te bevorderen, hebben de Smart Africa-alliantie en The Open Group een MoU (Memorandum of Understanding) ondertekend om een eenvormige richtlijn voor Enterprise Architectuur voor het Afrikaanse continent te ontwikkelen.

Via hun samenwerking streven The Open Group en de Smart Africa-alliantie ernaar om capaciteiten te promoten, te begeleiden en op te bouwen voor de ontwikkeling van een samenhangend kader voor Government Enterprise Architectuur. Beide organisaties zullen samenwerken om een enquête in alle landen te voeren en bieden ruimte aan focusgroepen om de huidige status van Government Enterprise Architectuur binnen de lidstaten omvattend in kaart te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Smart Africa

Yvan Guéhi, Hoofd merk en communicatie

E-mail: comms@smartafrica.org
www.smartafrica.org
Twitter: @RealSmartAfrica
Facebook: RealSmartAfrica
Linkedin: Smart Africa

Monika Boudova

Hotwire Global voor The Open Group

E-mail: UKOpengroup@hotwirepr.com
https://www.opengroup.org/
LinkedIn: The Open Group
X: @TheOpenGroup

Check out our twitter: @NewsNovumpr