19:06 uur 17-11-2023

Op de 25e China Hi-Tech Fair worden baanbrekende innovaties van internationale exposanten gedemonstreerd

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– De 25e China Hi-Tech Fair (CHTF) is in Shenzhen van start gegaan met een nooit eerder gezien succes sinds de opening op 15 november 2023. Het evenement, een expo op recordschaal, heeft 4.925 exposanten uit 105 landen en regio’s bijeen gebracht, en markeert nieuwe maatstaven in de wereld van technologische innovatie.

De CHTF International Innovation & Tech Show, een brandpunt van internationale technologische innovatie, verwelkomt exposanten uit 40 landen en 57 delegaties. Vermeldenswaardige deelnemers zijn onder andere Servië, Hongarije, Rusland, Oostenrijk en de Tsjechische Republiek, die elk hun recentste technologische ontwikkelingen voorstellen.

Servië: de Servische delegatie, onder leiding van het Ministerie voor wetenschappen, technologische ontwikkeling en innovatie, bracht een bezoek aan de innovatieve bedrijven van Shenzhen en uitte haar enthousiasme over de groter wordende aanwezigheid van Servië op de CHTF.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor internationale bezoekers:

E-mail: overseas@chtf.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr