13:00 uur 07-11-2023

Rockwell Automation doet strategische investering in Momenta-fonds dat duurzame, mensgerichte industriële technologie van de toekomst ontwikkelt

Investering in Momenta Industry 5.0 durfkapitaalfonds geeft Rockwell vroege toegang tot innovatieve technologie die veerkracht, flexibiliteit en duurzaamheid bevordert

MILWAUKEE–(BUSINESS WIRE)– Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), ‘s werelds grootste bedrijf dat zich toelegt op industriële automatisering en digitale transformatie, kondigde vandaag haar investering aan in Momenta’s Industry 5.0 Fund. Dit fonds voor durfkapitaal en waardecreatie ondersteunt ondernemers die veerkrachtige, duurzame en mensgerichte industriële activiteiten centraal stellen. Hiermee krijgt Rockwell in een vroeg stadium toegang tot innovatieve technologie en het potentieel om industriële markten te ontwrichten en de duurzaamheid te verhogen.

Het in Zwitserland gevestigde Momenta lanceerde het fonds van 100 miljoen dollar in samenwerking met de EU-commissie voor het ondersteunen van start-ups die aan het Industry 5.0-initiatief van de Commissie werken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Ed Moreland

Hoofd Overheidszaken en Externe Communicatie

+1 571-296-0391

Edward.Moreland@RockwellAutomation.com

Contact Investeerdersrelaties:
Aijana Zellner

Hoofd Investeerdersrelaties en Marktstrategie

+1 414-382-8510

AZellner@RockwellAutomation.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr