18:40 uur 26-10-2023

Kinaxis verwelkomt ProvisionAI bij internationaal partnernetwerk

Partnerschap combineert transportplanningscapaciteit met gegevens in realtime om de kloof tussen planning en uitvoering te dichten

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– ProvisionAI, de only provider van een gepatenteerde, geoptimaliseerde oplossing voor de planning van aanvullingstransport, heeft zich aangesloten bij het partnerprogramma Kinaxis® (TSX:KXS) voor uitbreiding van oplossingen. Via dit partnerschap kunnen gezamenlijke klanten voortaan de zichtbaarheid en soepelheid verworven uit het Kinaxis RapidResponse®-platform uitbreiden, en haar gepatenteerde concurrerende techniek in hun transportplanningsbehoeften integreren, om zo vertragingen en silo’s te elimineren.

“De combinatie van RapidResponse en LevelLoad van ProvisionAI betekent dat klanten gegevens uit hun hele netwerk in realtime met hun transportgegevens kunnen combineren,” zegt Tom Moore, CEO en oprichter van ProvisionAI.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis
jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Investeerdersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr