15:25 uur 14-09-2023

VertiGIS presenteert: VertiGIS Networks

Volledig webgebaseerde productlijn voor het netwerkbeheer van nutsbedrijven is nu wereldwijd beschikbaar

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– VertiGIS, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor ruimtelijke activabeheer kondigt met trots de wereldwijde lancering van haar VertiGIS Networks-productlijn aan, volgend op het Noord-Amerikaanse debuut in mei. Met de VertiGIS Networks-oplossingen kunnen nutsbedrijven hun netwerkgegevens visualiseren, bewerken en integreren met behulp van moderne webapplicaties.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230912874413/nl/

A fully web-based solution enables comprehensive management of all network infrastructure.

A fully web-based solution enables comprehensive management of all network infrastructure.

Esri, wereldwijd marktleider in geografische informatiesysteem (GIS)-software, bracht het ArcGIS Utility Network in 2018 op de markt. VertiGIS Networks is een state-of-the-art productlijn die vanaf de grond is opgebouwd. Hiermee kunnen nutsbedrijven hun ArcGIS Utility Network-gegevens visualiseren, traceren, analyseren en bewerken in zowel webbrowsers als native apps aan de hand van online en offline workflows.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sabine Parschau, Communications Manager – VertiGIS EMEA

E-mail: sabine.parschau@vertigis.com
Tel: +40 89 839315 240

Lisa Cottrell, VP of Global Marketing – VertiGIS

E-mail: lisa.cottrell@vertigis.com
Tel: +1 250 381 8130

Check out our twitter: @NewsNovumpr