09:00 uur 30-08-2023

Denodo bereikt Google Cloud Ready – Cloud SQL-aanduiding

Denodo versterkt partnerschap met Google Cloud en ondersteuning voor Google Cloud SQL

PALO ALTO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Denodo, een leider op het gebied van databeheer, heeft vandaag aangekondigd dat het met succes de aanduiding Google Cloud Ready – Cloud SQL heeft behaald. Door deze onderscheiding te verdienen, heeft Denodo blijk gegeven van diepgaande expertise op het gebied van data-integratie, -beheer en -levering van gedistribueerde data en heeft het bedrijf bewezen dat het Denodo-platform Cloud SQL-klanten in staat stelt hun data nauw te integreren en te beheren voor geavanceerde analyses, datadiensten en datawetenschapsprojecten op Google Cloud, terwijl de uitdagingen op het gebied van bedrijfsverstoring en data-integratie worden overwonnen.

Het Denodo-platform voor Google Cloud biedt een oplossing voor cloudgegevensbeheer op ondernemingsniveau die realtime gegevensintegratie mogelijk maakt tussen gegevensbronnen op locatie, in de cloud en in meerdere clouds met alle gegevensbronnen van Google Cloud: Google BigQuery, Cloud SQL, Cloud BigTable, Cloud Storage, Cloud DataProc en meer, inclusief SaaS-applicaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chris McCoin of Richard Smith

McCoin & Smith Communications Inc.

508-429-5988 (Chris) of 978-433-3304 (Rick)

chris@mccoinsmith.com of rick@mccoinsmith.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr