19:08 uur 03-08-2023

AGCO Agriculture Foundation schenkt BRL 240.000 aan de stichting Amigos do Bem

De fondsen zullen aangewend worden om zaailingen van kasjoebomen te verdelen en de capaciteit van kleine boeren in het noordoosten van Brazilië te versterken

DULUTH, Ga.–(BUSINESS WIRE)– De AGCO Agriculture Foundation (de “Stichting”), een privéstichting die beoogt om honger te voorkomen en te verminderen via ontwikkeling van duurzame landbouw, zal BRL 240.000 ($ 50.000) schenken aan Amigos do Bem. De middelen zullen het “Kasjoeproject: transformatie zaailingen” steunen, dat beoogt om kleine kasjoeboeren in het noordoosten van Brazilië te ontwikkelen, om er werk en een inkomen te genereren en voor zeer kwetsbare gezinnen voor een positieve verandering te zorgen.

De schenking van de Stichting zal gebruikt worden om 30.000 zaailingen van fruitbomen, meststoffen en landbouwkits te kopen en uit te delen, en om training, technische ondersteuning en continue monitoring te bieden aan kleine boeren in het noordoosten van Brazilië.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aryn Drawdy, directeur bedrijfscommunicatie

Aryn.Drawdy@agcocorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr