08:30 uur 20-07-2023

CSG stimuleert draadloze groei voor Airtel Africa in 14 landen

Toekomstbestendige schaalbaarheid tilt klantervaring naar nieuwe hoogten en stimuleert inkomsten

BRISBANE, Australië–(BUSINESS WIRE)– CSG® (NASDAQ: CSGS) kondigde vandaag de voltooiing aan van zijn digitale transformatieproject met Airtel Africa, een toonaangevend telecommunicatiebedrijf en leverancier van mobiele gelddiensten in 14 Afrikaanse landen. Met CSG’s geïntegreerde oplossing voor inkomstenbeheer is Airtel Africa klaar om processen in zijn hele bedrijf te stroomlijnen, kosten te minimaliseren en de time-to-market te versnellen. Tegelijkertijd levert het ervaringen die klantenloyaliteit en duurzame bedrijfsgroei in draadloze communicatie stimuleren.

“De samenwerking met CSG is van groot belang voor Airtel Africa, zodat wij een nieuw tijdperk van innovatie kunnen starten waarin de grenzen worden verlegd voor een buitengewone klantervaring”, zegt Razvan Ungureanu, Chief Technology Officer, Airtel Africa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CSG
Kristine Østergaard

Public Relations

+44 (0)79 2047 7204

kristine.ostergaard@csgi.com

John Rea

Investor Relations

+1 (210) 687-4409

john.rea@csgi.com

Airtel Africa
Emeka Oparah

Vice President, Corporate Communications & CSR

+917 52 314 4449

Emeka.oparah@africa.airtel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr