16:29 uur 19-07-2023

QC Laboratories, Inc. heeft Nadcap-certificering gekregen voor computerradiografie

HOLLYWOOD, Fla.–(BUSINESS WIRE)– QC Laboratories, Inc., een toonaangevend bedrijf op het gebied van niet-destructieve test- en inspectiediensten, heeft aangekondigd dat het de Nadcap-certificering voor computerradiografie (AC7114/10S) heeft gekregen van het Performance Review Institute (PRI).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230717882346/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

De Nadcap-certificering is een zeer gerespecteerde accreditatie die bedrijven erkent die blijk geven van uitzonderlijke kwaliteit en prestaties in de lucht- en ruimtevaartindustrie. QC Laboratories, Inc. heeft voldaan aan de strenge eisen van de Nadcap-audit voor computerradiografie, die strenge technische en kwaliteitsnormen omvat, evenals een beoordeling van het personeel, de faciliteiten en de processen van het bedrijf.

“We zijn zeer verheugd dat we deze certificering hebben behaald, die onze niet-aflatende toewijding weerspiegelt om onze klanten niet-destructieve test- en inspectiediensten van de hoogste kwaliteit te bieden,” aldus Jose Crespo, General Manager van QC Laboratories, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Althea Lawson

QC Laboratories, Inc.

Tel.: (954) 925-0499

E-mail: info@qclabs.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr