16:36 uur 10-07-2023

Wyss Center benoemt Dr. Craig Cook tot nieuw hoofd bedrijfsontwikkeling en licenties

GENÈVE–(BUSINESS WIRE)– Het Wyss Center, een toonaangevend non-profit onderzoekscentrum dat zich richt op het innoveren en versnellen van technologieën en therapieën voor neurologische aandoeningen en psychische stoornissen, is verheugd de benoeming van Craig Cook, MD, MBA, als hoofd bedrijfsontwikkeling en licentiëring aan te kondigen. Dr. Cook brengt meer dan 25 jaar indrukwekkende ervaring in uitvoerend leiderschap en ondernemerschap met zich mee op het gebied van biotech, medtech en klinische geneeskunde.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230710732893/nl/

(Photo: Wyss Center for Bio and Neuroengineering)

(Photo: Wyss Center for Bio and Neuroengineering)

“De toevoeging van Craig aan het team van het Wyss Center komt op een cruciaal moment”, zegt Erwin Bottinger, MD, CEO van het Wyss Center, “Craig brengt een schat aan ervaring mee in het vertalen van medische technologieën en therapieën naar klinische impact. Zijn bewezen staat van dienst op het gebied van bedrijfsontwikkeling en licentieverlening binnen de gezondheidszorgsector, evenals zijn grondige kennis van het complexe landschap van neurologische en psychische aandoeningen, zullen van groot belang zijn bij het bevorderen van de strategische prioriteiten van het Wyss Center en het uitbreiden van het bereik van onze wetenschappelijke vorderingen en technologieën.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laura de Vevey, Wetenschapscommunicatiespecialist

+41 (0) 58 201 03 28

laura.devevey@wysscenter.ch

Check out our twitter: @NewsNovumpr