14:58 uur 14-06-2023

Agreena’s uitbetaling aan boeren voor een tweede oogstjaar toont aan dat koolstofcertificaten helpen bij het financieren en versnellen van de overgang van boeren naar regeneratieve praktijken

De deelname van boeren groeide 4x in de eerste helft van 2022, terwijl de toegenomen inschrijving van landbouwgrond door bestaande leden goed was voor 20% van de totale groei van Agreena’s portefeuille

KOPENHAGEN, Denemarken–(BUSINESS WIRE)– Agtech bedrijf Agreena wiens bodemkoolstofplatform het grootste in Europa is dat actief is in 16 landen en ontwikkeld is om boeren te helpen hun overgang naar regeneratieve praktijken te financieren, kondigde vandaag de resultaten aan van het tweede oogstjaar (halfjaar) en de tweede jaarlijkse vervroegde uitbetaling aan deelnemende Europese boeren. Het aantal ingeschreven hectares groeide met 10x ten opzichte van het voorgaande jaar en de deelname van boeren steeg met 4x.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nicole Shore

Nicole.Shore@agreena.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr