08:04 uur 31-05-2023

Gcore maakt zijn Managed Kubernetes-service beschikbaar op bare-metal

Belangrijke service-upgrade leidt tot aanzienlijke verbeteringen in latentie en prestaties

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– Gcore, een Europese leverancier van hoogwaardige internationale cloud- en edge-oplossingen met een lage latency, kondigt vandaag de lancering aan van belangrijke updates voor zijn Managed Kubernetes-service. Klanten die de service gebruiken, kunnen nu containers op bare-metal-servers draaien, in aanvulling op het gebruik van virtuele machines (VM’s). Door containers rechtstreeks op bare-metal-besturingssystemen uit te voeren, worden de latentie en prestaties verbeterd en wordt interferentie van naburige VM’s verwijderd. De implementatie is gebaseerd op de Cluster API van Kubernetes en wordt geleverd met een hoge beschikbaarheid en een service level agreement (SLA) met uptime garantie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kira Kurepina, Gcore PR manager

Kira.Kurepina@gcore.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr