17:16 uur 26-05-2023

UniCredit en Mastercard breiden hun betalingspartnerschap uit

  • Een unieke verbintenis, voor het eerst in Europa
  • Overeenkomst uitgebreid tot 13 banken in 12 markten die alle kaartproducten dekken, goed voor 20 miljoen kaarten in totaal
  • Focus op snellere innovatie en betere klantenervaring

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– UniCredit en Mastercard kondigden vandaag een globale uitbreiding van hun betalingspartnerschap aan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230526005130/nl/

De overeenkomst vormt het kader voor de start van een sterk partnerschap in lijn met de Unlocked-strategie van UniCredit. Dit is de eerste keer dat een grote commerciële bank een multimarktstrategie voor één enkele kaart van deze omvang in Europa opzet. In één enkele overeenkomst wordt het vermogen van UniCredit gebundeld om het gezamenlijke gewicht van 13 banken als één instelling uit te rusten met de expertise van Mastercard in de wereld van betalingen met de kaart.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

UniCredit Media Relations e-mail: MediaRelations@unicredit.eu
UniCredit Investor Relations e-mail: InvestorRelations@unicredit.eu
Mastercard Media Relations e-mail: Suman.Hughes@mastercard.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr