18:35 uur 24-05-2023

IHS Towers publiceert duurzaamheidsverslag 2022

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– IHS Holding Limited (NYSE: IHS) (“IHS Towers”), een van de grootste onafhankelijke eigenaren, exploitanten en ontwikkelaars van gedeelde communicatie-infrastructuur ter wereld op het gebied van aantal torens, heeft vandaag haar Duurzaamheidsverslag 2022 gepubliceerd.

Het verslag bestrijkt de duurzaamheidsactiviteiten van 1 januari 2022 tot 31 december 2022, is opgesteld volgens de normen van het Global Reporting Initiative en brengt onze duurzaamheidsinitiatieven in verband met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties in kaart. Onze benadering van duurzaamheid wordt geleid door het Global Compact van de VN, dat wij sinds 2020 hebben ondertekend en het verslag dient als onze derde jaarlijkse “Mededelingen over de vooruitgang”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Giles Bethule/ Akash Lodh

FGS Global

Giles.Bethule@fgsglobal.com / Akash.Lodh@fgsglobal.com
+44 207 251 38 01

Check out our twitter: @NewsNovumpr