13:23 uur 12-05-2023

GIGA Carbon Neutrality Inc. (GCN) sluit wereldwijd strategisch samenwerkingsverband met Carbon Trade eXchange (CTX)

Het partnerschap is gericht op een dynamische expansie van wereldwijde koolstofmarkten

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– GIGA Carbon Neutrality Inc. (“GCN”) heeft vandaag de ondertekening bekendgemaakt van een strategische samenwerkingsovereenkomst met het in Londen gevestigde Carbon Trade eXchange (“CTX”) en haar Australische technologiemoederbedrijf Global Environmental Markets (“GEM”) om de CTX-technologie en -handel wereldwijd uit te breiden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230511005851/nl/

CTX heeft een White Label-versie van haar koolstofmarkttechnologie gelanceerd. De samenwerkingsovereenkomst stelt GCN in staat om deals te sluiten met koolstofhandelsplatforms en reguliere beurzen wereldwijd om kopers toegang te bieden tot spotmarkten voor koolstofkrediet, REC’s (Renewable Energy Certificates) en compensatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CTX/GEM:

Wayne Sharpe, info@ctxglobal.com, +447502229523, www.ctxglobal.com, www.gemglobal.com

GCN
Timothy Poor

E-mail: timothy.poor@gigacarbonneutrality.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr