12:29 uur 09-05-2023

Mercer van Marsh McLennan tekent managementtransitie-overeenkomst voor BT Private Portfolio Management

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Mercer, een bedrijf van Marsh McLennan (NYSE: MMC) en een wereldleider in het herdefiniëren van de wereld van werk, het hervormen van pensioen- en investeringsresultaten en het ontsluiten van echte gezondheid en welzijn, kondigde vandaag aan dat er een overeenkomst is bereikt met Westpac Group om de Private Portfolio Management (PPM)-activiteiten van BT over te laten gaan naar Mercer.

Dit volgt op de overname door Mercer van Advance Asset Management Limited en de recente overheveling van BT Super in de Mercer Super Trust.

Simon Eagleton, Investments Leader voor Mercer in de Pacific-regio, verwelkomde de klanten en collega’s van PPM en verklaarde: “PPM is een sterk bedrijf met een unieke propositie dat natuurlijke synergieën biedt met de huidige investeringsdiensten van Mercer.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Amelia Woltering

Marsh McLennan

+1 347 703 5358

amelia.woltering@mmc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr