00:18 uur 28-04-2023

LTIMindtree rapporteert sterk FJ23

Omzet bij constante valuta voor volledig jaar gestegen met 19,9%;

Orderinstroom van USD 4,87 miljard dollar

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf op het gebied van technologieadvies en digitale oplossingen, heeft vandaag zijn geconsolideerde resultaten bekendgemaakt voor het vierde kwartaal en het volledige jaar eindigend op 31 maart 2023, zoals goedgekeurd door de Raad van Bestuur.

We zijn verheugd een sterk FJ23 te kunnen rapporteren, met een brede omzetgroei voor het volledige jaar van 19,9% bij constante valuta,” aldus Debashis Chatterjee, Chief Executive Officer en Managing Director van LTIMindtree. “Deze toonaangevende prestatie stelt ons in een goede positie om in FJ24 aanhoudende winstgevende groei te realiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties: media@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr