20:33 uur 28-04-2023

LambdaTest voegt meer intuïtieve functies toe aan zijn end-to-end testorkestratieplatform HyperExecute

Nieuwe functies zoals taakplanning, taakarchivering, gedetailleerde testgeschiedenis en ondersteuning voor Tricentis Tosca zijn nu live op HyperExecute

NOIDA, India & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, een intelligent omnichannel cloudplatform voor het testen van digitale ervaringen, heeft een groot aantal nieuwe functies toegevoegd aan zijn platform voor end-to-end testuitvoering en -orkestratie HyperExecute. Gebruikers kunnen nu diepere inzichten krijgen en zorgen voor betere besluitvorming, terwijl ze ook hun releasesnelheid verhogen met HyperExecute.

Met het framework en de taalonafhankelijke HyperExecute kunnen QA- en ontwikkelteams nu overstappen van ‘hoe te testen’ naar ‘wat te testen’. Het wordt ook geleverd met flexibele implementatie-opties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persbureau LambdaTest:

press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr