17:24 uur 28-04-2023

euNetworks sluit haar acquisitie van een donker glasvezelnetwerk in België af

De transactie voegt 1.660 km glasvezelnetwerk in België toe aan de Europese infrastructuur van euNetworks en de integratie is nu gaande

LONDEN & BRUSSEL, België–(BUSINESS WIRE)– euNetworks Group Limited (“euNetworks”), een West-Europees bedrijf voor bandbreedte-infrastructuur, heeft haar eerder aangekondigde transactie voor de verwerving van de tak “dark fibre” van een Belgisch nutsbedrijf (“the Business Branch”) afgesloten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230428005227/nl/

Paula Cogan, Chief Executive Officer of euNetworks (Photo: Business Wire)

Paula Cogan, Chief Executive Officer of euNetworks (Photo: Business Wire)

De integratie van het kanaalnetwerk is in volle gang, met 1.660 km glasvezel verspreid over unieke routes in Brussel en langeafstandsroutes in heel België, wat een solide aanvulling vormt op het bestaande netwerk van euNetworks in de regio. Het biedt ook aantrekkelijke investeringsmogelijkheden nu euNetworks met klanten naar aangrenzende regio’s kijkt om hen een end-to-end-ervaring te bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

euNetworks contactpersoon:
Hannah Britt | Chief Marketing Officer | euNetworks
5 Churchill Place | London E14 5HU

hannah.britt@eunetworks.com e-mail | +44 7717 896 446 mobiel

Check out our twitter: @NewsNovumpr