20:08 uur 27-04-2023

Pufjes toegenomen met 42%! UPENDS UpBAR GT staat op het punt de wereldwijde markt voor wegwerpvapes te domineren

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– UPENDS, een merk voor e-sigaretten dat prioriteit geeft aan de ervaring van gebruikers en ernaar streeft het favoriete merk voor vapers te worden, wordt in Europa erkend en alom gewaardeerd voor de UpBAR GT, zijn jaarlijkse vlaggenschip-wegwerpvape. Mogelijk gemaakt door innovatieve FRESOR-technologie, toont de UpBAR GT het potentieel om de wereldwijde markt voor wegwerpvapes te domineren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230427005005/nl/

UpBAR GT Series - World's First Car Concept Disposable & Closed Pod System (Photo: Business Wire)

UpBAR GT Series – World’s First Car Concept Disposable & Closed Pod System (Photo: Business Wire)

Terwijl sommige vape-merken zich terugtrekken in de schaduw doordat ze uit de schappen zijn gehaald vanwege de overmatige nicotine, heeft UPENDS zich een enorme inspanning getroost om zijn jaarlijkse vlaggenschip-wegwerpvape UpBAR GT op de markt te brengen en heeft het massaal lof gekregen van consumenten, professionele recensenten, lokale distributeurs, enz.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

UPENDS

Marketing Group

info@upends.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr