22:55 uur 27-04-2023

Brenus Pharma onthult baanbrekende preklinische resultaten voor STC-10101, een veelbelovend nieuw kandidaat-geneesmiddel gericht op colorectale kanker en solide tumoren

Op de jaarlijkse conferentie van de American Association for Cancer Research (AACR) in Orlando (Florida) van 14 t/m 19 april

LYON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Brenus Pharma kondigt twee baanbrekende presentaties aan over STC-1010, het eerste kandidaat-geneesmiddel van het bedrijf voor colorectale kanker (CRC), geproduceerd door het STC (Stimulated Tumor-Cells)-technologieplatform van Brenus Pharma.

Innovatieve modellen voor de ontwikkeling van antitumorvaccins werden voor het voetlicht gebracht: de CAM (chorion-allantoïs-model) in-ovo assay van Inovotion en de ex-vivo samengekweekte assay van Explicyte werden gebruikt om het werkingsmechanisme te karakteriseren door middel van een specifieke immuunrespons en de anti-tumoreffecten van STC-1010 te valideren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON BIJ BRENUS

Marion Brun
Communication Manager

contact@brenus-pharma.com
+ 33 (0)7 87 76 87 72

Check out our twitter: @NewsNovumpr