14:05 uur 26-04-2023

Onderzoek naar totale economische impact wijst uit dat NETSCOUT nGenius Enterprise Performance Management 234% rendement op investering heeft opgeleverd

Klanten verminderden het uitvalrisico en verbeterden aanzienlijk de oplostijd voor problemen met applicatieprestaties

WESTFORD, Mass.–(BUSINESS WIRE)– NETSCOUT SYSTEMS, INC. (NASDAQ: NTCT), een toonaangevende leverancier van oplossingen voor prestatiebeheer, cyberbeveiliging en DDoS-bescherming, heeft vandaag de bevindingen bekendgemaakt van een Total Economic Impact-onderzoek in opdracht van Forrester Consulting waarin de kostenbesparingen en zakelijke voordelen van de inzet van de NETSCOUT nGenius® Enterprise Performance Management-oplossing om toezicht te houden op de realtime applicatieprestaties en de eindgebruikerservaring zijn geëvalueerd.

Op basis van een financiële beoordeling en interviews met besluitvormers die de oplossing hadden geïmplementeerd, bleek uit het Forrester-onderzoek dat de nGenius Enterprise Performance Management-oplossing gedurende drie jaar een samengestelde organisatie opleverde die representatief was voor de geïnterviewde klanten:

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Redactie:

Maribel Lopez

Manager, Marketing & Corporate Communications

+1 781 362 4330

maribel.lopez@netscout.com

Chris Shattuck

Finn Partners voor NETSCOUT

+1 404 502 6755

NETSCOUT-US@FinnPartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr