09:17 uur 25-04-2023

Verimatrix wint prijs voor product van het jaar tijdens NAB Show 2023

Erkent Verimatrix Streamkeeper voor zijn innovatieve gebruik van AI en ML

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX) (Paris:VMX), de leider in het aandrijven van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, kondigde vandaag aan dat Verimatrix Streamkeeper geselecteerd is als ontvanger van de 2023 NAB Show Product of the Year Award voor het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML).

Het officiële prijzenprogramma van het evenement erkent een aantal van de belangrijkste en meest veelbelovende nieuwe producten en technologieën die door exposanten tijdens de NAB Show van dit jaar zijn getoond en selecteert de winnaars via een panel van deskundigen uit de sector in 15 categorieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Verimatrix investeerderscontacten:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Verimatrix perscontacten:
USA

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr