19:30 uur 25-04-2023

Tecnotree Moments wint Beste NFT & Metaverse Telecom Platform bij NFT Awards 2023

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree Moments, een B2B2x commerce engine en multi-experience platform, is bekroond als het Beste NFT & Metaverse Telecom Platform. Tecnotree Moments is erkend als het beste telecom monetisatie platform op de allereerste Internationale NFT Awards in de VAE.

De prijs werd uitgereikt tijdens een galaceremonie georganiseerd door ftNFT Phygital Space in Dubai. De NFT Awards bekronen de meest innovatieve en creatieve projecten in de Metaverse, met leiders uit de tech-, gaming- en blockchainindustrie. De uitreiking vond plaats in aanwezigheid van een grote groep investeerders en verticale partners uit de gezondheidszorg, openbare voorzieningen, transport, sport, IoT en digitale kunstenaars uit de MEA-regio.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Padma Ravichander, Tecnotree CEO

E-mail:marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr