11:55 uur 25-04-2023

RFMW kondigt de voltooiing aan van de overname van MRC Gigacomp en MRC Components in Duitsland

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– RFMW, een gespecialiseerde distributeur van RF-, microgolf- en powerproducten, kondigde vandaag de afronding aan van de overname van MRC Gigacomp (MRCG) en MRC Components (MRCC) in Duitsland, met ingang van 1 april 2023. Het nieuwe bedrijf is begonnen met de overgang naar volledige integratie in het RFMW-merk. RFMW zal de MRC Components toevoegen aan haar vermogensbeheer aanbod en de MRC Gigacomp producten aan haar RF en Microgolf productportfolio.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230424005964/nl/

RFMW Announces Completion of the Acquisition of MRC Gigacomp and MRC Components in Germany. (Graphic: Business Wire)

RFMW Announces Completion of the Acquisition of MRC Gigacomp and MRC Components in Germany. (Graphic: Business Wire)

De overname van MRCG en MRCC breidt de capaciteiten van RFMW in Europa uit door het toevoegen van een opslagfaciliteit in Duitsland en een team van ervaren professionals met een diepgaande kennis van RF, microgolf en power technologieën. Deze overname versterkt de positie van RFMW op de Europese markt en geeft klanten toegang tot een breder scala aan producten en diensten.

“We zijn verheugd om MRCG en MRCC te verwelkomen in de RFMW-familie”, aldus Joel Levine, president en CEO van RFMW. “Deze overname betekent een belangrijke stap voorwaarts voor ons bedrijf en stelt ons in staat om onze klanten in Europa beter te bedienen.”

MRCG en MRCC leveren al meer dan 30 jaar RF- en microgolfproducten van hoge kwaliteit aan Europese klanten. De toevoeging van de verkoop- en distributiemogelijkheden van MRCG en de productlijnen van MRCC zal RFMW in staat stellen klanten nog meer op maat gesneden oplossingen te bieden.

“We zijn verheugd om onze krachten met RFMW te bundelen,” zei Frank Lauber, managing director van MRC Gigacomp. “Samen zullen we onze klanten een uitgebreid productportfolio, superieure klantenservice en snellere levertijden kunnen bieden.”

RFMW en MRC zullen samenwerken om een soepele overgang van klanten, leveranciers en werknemers te garanderen.

Over RFMW

RFMW is een gespecialiseerd elektronica distributiebedrijf dat zich uitsluitend richt op het bedienen van klanten die RF, microgolf, en power componenten en halfgeleiders nodig hebben, evenals component engineering ondersteuning. Het bedrijf blijft zijn lijst van producten van selectieve leveranciers met RF, microgolf, en power management leiders uitbreiden. RFMW zet een zeer ervaren, technisch bekwaam team in om klanten te helpen met componentenselectie en fulfillment. RFMW werd in 2018 overgenomen door TTI, Inc. en sluit zich aan bij de Exponential Technology Group (XTG), een verzameling van distributeurs van elektronische componenten en ontwerptechnische bedrijven die samenwerken om de ontwikkeling van moderne technologieën mogelijk te maken. XTG is een dochteronderneming van TTI Inc’s familie van specialisten: TTI, INC, Mouser Electronics en Sager Electronic.

Voor meer informatie over RFMW, bezoek de website op www.rfmw.com, of bel ons op 1.877.FOR.RFMW (367- 7369), of via e-mail op info@rfmw.com.

Over MRC Gigacomp en MRC Components

MRC Gigacomp en MRC Components zijn toonaangevende distributeurs van RF- en microgolfproducten in Duitsland. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden MRCG en MRCC Europese klanten een breed scala aan producten en diensten. Ga voor meer informatie naar www.mrc-gigacomp.de en www.mrccomponents.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jacqueline Townsend Konstanturos

The Townsend Team

Jackie@townsendteam.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr