13:33 uur 24-04-2023

Lyle Schwartz wordt Senior Managing Director en Head of Expanded Equity Capital Markets Business in EMEA bij Evercore

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Evercore (NYSE: EVR) kondigde vandaag aan dat Lyle Schwartz eind april bij Evercore in dienst treedt als senior managing director en hoofd van de uitgebreide Equity Capital Markets activiteiten van de firma in EMEA. Vanuit Londen zal hij nauw samenwerken met Jim Renwick, die voorzitter wordt van Equity Capital Markets in EMEA, en senior leiders in zowel Europa als de VS om de Equity Private Placements capaciteiten van het bedrijf in EMEA uit te breiden naast de bestaande public equity advisory business.

De heer Schwartz heeft meer dan 20 jaar branche-ervaring op de publieke en private equity kapitaalmarkten en treedt in dienst bij Evercore na een zeer succesvolle en internationale carrière bij Goldman Sachs, waar hij laatstelijk hoofd was van de alternative capital solutions group voor EMEA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfscontactpersoon

Matthew Lindsey-Clark

CEO, europees advies

+44 20 7653 6029

Media contactpersoon:

Jamie Easton

Hoofd communicatie en externe zaken

Communications@Evercore.com

Investeerderscontactpersoon:

Katy Haber

Hoofd investeerdersrelaties & ESG

InvestorRelations@Evercore.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr