12:19 uur 24-04-2023

LabGenius benoemt Prof Hendrik-Tobias Arkenau en Prof Victor Greiff tot wetenschappelijke adviseurs

Vooraanstaand oncoloog prof. Hendrik-Tobias Arkenau en specialist op het gebied van computergestuurd antilichaamontwerp prof. Victor Greiff zullen het leiderschap van LabGenius op het gebied van antilichaamonderzoek met behulp van machine learning versterken.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– LabGenius, LabGenius, een pionier in het gebruik van machine learning (ML) voor antilichaamonderzoek, hebben vandaag aangekondigd dat Hendrik-Tobias Arkenau, MD/PhD/FRCP, en Victor Greiff, PhD, zich bij hun team van adviseurs van wereldklasse zullen voegen. Als vooraanstaande deskundigen uit de academische wereld en de biotechnologie gaan zij een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van het platform voor het onderzoek naar antilichamen van LabGenius en naar de mogelijkheid om oncologische behandelingen van de volgende generatie te ontdekken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230404006137/nl/

Prof Victor Greiff (Photo: Business Wire)

Prof Victor Greiff (Photo: Business Wire)

“Met het enorme talent dat bij deze benoemingen wordt aangetrokken, tonen wij onze voortdurende inzet om de ontwikkeling van unieke krachtige antilichaamtherapieën te versnellen”, zegt James Field, oprichter en CEO van LabGenius.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ga voor meer informatie naar:
Neem voor mediavragen contact op met Lucy Shaw via press@labgeni.us
Voor bedrijfsontwikkeling, neem contact op met James Field via partnerships@labgeni.us

Check out our twitter: @NewsNovumpr