15:00 uur 24-04-2023

Boomi zet wereldwijde groei voort met uitbreiding naar Vancouver, B.C.

  • Boomi, een toonaangevend, wereldwijd SaaS-bedrijf (Software-as-a-Service) zet zijn wereldwijde uitbreiding voort met nieuwe kantoren in Vancouver, Canada, waarmee de stad nieuwe mogelijkheden op technisch gebied worden geboden
  • Na de benoeming van verschillende leden van het uitvoerend bestuur die in Vancouver zullen gaan werken, is Boomi van plan honderden nieuwe teamleden te werven uit een pool van hoogopgeleid talent om de expansie-activiteiten in Canada en wereldwijd te ondersteunen

VANCOUVER, British Columbia & CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– BoomiTM, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag aangekondigd zijn wereldwijde aanwezigheid uit te breiden en kantoren te openen in Canada. Boomi zal een Center of Excellence oprichten in Vancouver, British Columbia, om de strategische bedrijfsfuncties te ondersteunen, waaronder verkoop en bedrijfsontwikkeling.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230424005306/nl/

Boomi Continues Global Growth With Expansion Into Canada (Photo: Business Wire)

Boomi Continues Global Growth With Expansion Into Canada (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1 415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr