01:24 uur 21-04-2023

Lineage Logistics viert de grootse opening van faciliteit Savannah Fresh-Port Wentworth

~ Nieuwe faciliteit is strategisch gelegen nabij de haven van Savannah en zal Lineage in staat stellen om tot 1,4 miljoen pond (meer dan 635.000 kilo) producten per dag te verwerken ~

~ Faciliteit brengt de totale investering van Lineage in Chatham County op meer dan $ 100 miljoen en breidt de groeiende voetafdruk van het bedrijf in Georgia uit ~

PORT WENTWORTH, Ga.–(BUSINESS WIRE)– Lineage Logistics (‘Lineage’ of het ‘Bedrijf’), een van de toonaangevende industriële REIT’s met temperatuurregeling en leveranciers van geïntegreerde oplossingen wereldwijd, vierde vandaag de feestelijke opening van zijn nieuwste faciliteit in Port Wentworth, Georgia. Savannah Fresh-Port Wentworth is strategisch gelegen nabij de haven van Savannah, de grootste containerfaciliteit met één terminal in zijn soort in Noord-Amerika en de op twee na drukste containergateway in de Verenigde Staten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230420005221/nl/

Lineage Logistics' Savannah Fresh-Port Wentworth facility is strategically located near the Port of Savannah and will allow Lineage to process up to 1.4 million pounds of produce per day. (Photo: Business Wire)

Lineage Logistics’ Savannah Fresh-Port Wentworth facility is strategically located near the Port of Savannah and will allow Lineage to process up to 1.4 million pounds of produce per day. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lineage Logistics
Christina Wiese

734-608-1855

cwiese@lineagelogistics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr