11:56 uur 21-04-2023

Dental Monitoring dient een nieuwe claim in tegen Get-Grin Inc. wegens octrooi-inbreuk met betrekking tot zijn DM ScanBox-apparaat.  

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Dental Monitoring heeft bij de United States District Court for the District of Delaware een rechtszaak aangespannen tegen Get-Grin Inc. (“Get Grin”) wegens inbreuk op twee van haar octrooien (U.S. Patent Nos. 11,532,079 en 11,599,997 (de “Patents-in-Suit”)), die betrekking hebben op een tandheelkundig beeldvormingsapparaat en methodes om te gebruiken om tandheelkundige beelden van een patiënt te verkrijgen.

Dental Monitoring heeft de DM Scanbox gecreëerd, een apparaat waarmee de tandboog van een patiënt op afstand kan worden gescand. De octrooien hebben betrekking op een kernonderdeel van deze technologie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anne-Claire Sanz, Wereldwijd hoofd marketing : +33 01 86 95 01 01

Emily de Moraes, Communicatiemanager: +1 737 201 9002

Check out our twitter: @NewsNovumpr