19:45 uur 20-04-2023

Solvium Holding AG: Solvium Holding AG stelt duurzaamheidrapport voor

MUNCHEN–(BUSINESS WIRE)– Onder het motto: “We hebben het begrepen en worden duurzaam”, heeft Solvium Holding AG een duurzaamheidsrapport uitgegeven. Solvium is een van de eerste bedrijven in de sector van investeringen in mobiele logistiek die een dergelijk rapport voorstelt, toegespitst op de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals = doelstellingen voor duurzame ontwikkeling) van de VN. Het bedrijf beschouwt zichzelf als een actief vormgevend deel van de economie en de maatschappij. De vooropgestelde doelstelling bestaat erin om een duurzame bijdrage te leveren aan een eerlijkere en schonere wereld als middelgroot bedrijf.

In 2021 gaven werknemers en leden van de raad bijna gelijktijdig aan dat men wil nadenken over strategieën voor meer duurzaamheid in het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naam: Jürgen Braatz

Tel:+49 (0)40 31 99278 11

E-mail: j.braatz@ratingwissen.de, info@solvium-capital.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr