22:05 uur 20-04-2023

Door de gelijktijdige fusie van zes bedrijven helpt Ronin bij het creëren van de enige end-to-end leverancier van ambachtelijke brouwerij- en drankapparatuur in Noord-Amerika

Als platform voor organische en anorganische wereldwijde expansie zal Lotus Beverage Alliance zich concentreren op ambachtelijk bier en snelgroeiende markten voor kant-en-klare dranken, en verder groeien in ambachtelijke wijn, koffie, kombucha, hard seltzer en cocktails.

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Ronin Equity Partners, de operationeel gerichte buy-outgroep, heeft Lotus Beverage Alliance opgericht door de gelijktijdige fusie van zes bedrijven. De nieuwe groep heeft samen 75 jaar ervaring met vestigingen in Lincoln, Nebraska, Ypsilanti, Michigan, Denver, Colorado, Portland, Oregon en Hopewell Junction, New York. Lotus is een samenwerkingsverband van Alpha Brewing Operations, GW Kent, Twin Monkeys, Stout Tanks and Kettles, Brewmation en Automated Extractions.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

David Lanchner, dlanchner@yahoo.com, +33 (0)6 3343-5076

Check out our twitter: @NewsNovumpr