18:39 uur 19-04-2023

Uitgebreide en betrouwbare totale nucleïnezuurextractie uit FFPE-monsters met Covaris truXTRAC® FFPE SMART Solutions

Covaris introduceert een geautomatiseerde hoge-doorvoer workflow voor deparaffinisatie en totale nucleïnezuurextractie en -zuivering voor FFPE-monsters

WOBURN, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Covaris, LLC, leider op het gebied van pre-analytische monstervoorbereidingstechnologieën, onthult met trots een uitgebreide, volledig geautomatiseerde workflow voor deparaffinisatie en totale nucleïnezuurextractie voor in formaline gefixeerde, in paraffine ingebedde (FFPE) monsters. Covaris truXTRAC FFPE SMART Solutions zijn ontworpen voor gebruik met de op hoge doorvoer gerichte ultrasonicators van Covaris en omvatten alle reagentia, verbruiksartikelen en accessoires die worden gebruikt in de workflow die tegemoet komt aan een breed scala aan doorvoervereisten.

De combinatie van truXTRAC FFPE SMART Solutions met de toonaangevende Adaptive Focused Acoustics® (AFA®)-technologie van Covaris biedt laboratoria die werken met FFPE-weefsels hoogwaardig DNA- en RNA-herstel in een schaalbare, efficiënte workflow die gedeeltelijk of volledig kan worden geautomatiseerd, van deparaffinisatie tot de stappen van isolatie en zuivering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Kate Meola

Covaris, Inc.

+1 781-932-3959

kmeola@covaris.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr