00:00 uur 19-04-2023

PUMA tekent Duitse hardloopster Konstanze Klosterhalfen

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Sportbedrijf PUMA heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met de Duitse langeafstandsloopster Konstanze Klosterhalfen, die de hardloopproducten van het bedrijf zal dragen vanaf het eerste Diamond League-evenement in Doha op 5 mei.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230418005942/nl/

Sports company PUMA has signed a partnership agreement with German long-distance runner Konstanze Klosterhalfen, who will wear the company’s performance running products starting at the first Diamond League event in Doha on May 5. (Photo: Business Wire)

Sports company PUMA has signed a partnership agreement with German long-distance runner Konstanze Klosterhalfen, who will wear the company’s performance running products starting at the first Diamond League event in Doha on May 5. (Photo: Business Wire)

Met slechts 26 jaar oud kan ‘KoKo’, zoals ze in de atletiekgemeenschap wordt genoemd, al terugkijken op een indrukwekkende carrière. Ze is regerend Europees kampioene op de 5.000 meter en behaalde medailles op de Wereldkampioenschappen en de Europese Indoorkampioenschappen. Ze heeft verschillende Duitse records neergezet, variërend van 1.500 meter tot 10.000 meter.

Naast haar succes op de baan heeft Klosterhalfen ook laten zien dat ze een serieuze kanshebster is in wegraces.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Robert-Jan Bartunek

Corporate Communications – PUMA SE

+49 9132 81 3134 – robert.bartunek@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr