22:39 uur 19-04-2023

MY.GAMES kondigt samen met Google en Amazon Web Services het derde seizoen van het Game Drive-programma aan om mobiele game-ontwikkelaars te ondersteunen

Game Drive is een business accelerator-programma gericht op het creëren van meer kansen voor de groei en ontwikkeling van de volgende generatie getalenteerde game-ontwikkelaars

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– MY.GAMES blijft bijdragen aan de ontwikkeling van de game-industrie door grootschalige projecten te implementeren voor de groei en vooruitgang van de wereldwijde gemeenschap van game-ontwikkelaars, met Game Drive als vlaggenschipprogramma. Het derde seizoen van Game Drive, geleid door MGVC, de investeringsdivisie van MY.GAMES, brengt de grootste spelers op de gamingmarkt samen met AWS for Games, de op games gerichte AWS-divisie, die zich bij Google voegt als een van de leidende partners, samen met data.ai, Unity-experts en Deconstructor of Fun.

Dit seizoen neemt Game Drive een nieuw opzet aan, bestaande uit een reeks educatieve en offline en online netwerkevenementen, en een oproep voor het inzenden van projecten die het hele jaar door geopend blijft. Het eerste online evenement vindt plaats op 11 mei en het eerste offline evenement vindt plaats op 23 mei in Malmö, Zweden, als onderdeel van de Nordic Game Conference.

Deze nieuwe aanpak stelt meer veelbelovende studio’s in staat om deel te nemen aan het programma en gratis adviesdiensten te ontvangen, waaronder deskundige evaluatie, analyse van belangrijke statistieken, aanbevelingen voor stapsgewijze verbeteringen, evenals advies over schaalvergroting en internationale expansie van experts van MY.GAMES, Google, AWS for Games, data.ai, Unity en Deconstructor of Fun.

“We lanceerden Game Drive in 2020 met als belangrijkste doel het ontwikkelen van het mobiele gaming-ecosysteem en het voorzien van game-ontwikkelaars van het beste advies, kennis en expertise om hun projecten tot een succes te maken. Tegenwoordig staat de industrie voor een aantal uitdagingen, en om succes te hebben, moeten game-ontwikkelaars hun tactieken herzien en nieuwe bedenken. Bij MY.GAMES blijven we trouw aan onze missie om getalenteerde teams te ondersteunen, en we zijn verheugd om onze krachten te bundelen met belangrijke leiders in de sector zoals Google, AWS for Games, data.ai en Deconstructor of Fun, samen met de Unity-experts om het derde seizoen van Game Drive te lanceren. Deze keer hebben we ons business accelerator-programma aanzienlijk uitgebreid. We bereiden de content en tools voor die op unieke wijze zijn afgestemd op de behoeften van de mobiele game-ontwikkelaars van vandaag de dag, en we moedigen alle studio’s, groot of klein, aan om deel te nemen aan Game Drive,” aldus Elena Grigoryan, Chief Strategy Officer van MY.GAMES.

“We zijn enthousiast om onze ondersteuning voor getalenteerde mobiele game-ontwikkelaars voort te zetten in samenwerking met MY.GAMES via het Game Drive-programma. In het derde seizoen introduceert de business accelerator een nieuwe opzet die deelnemers meer ondersteuning zal bieden, tegemoetkomt aan hun behoeften en hun projecten toerust voor succes in de uiterst competitieve markt voor mobiele games. We zijn ervan overtuigd dat Game Drive een gamechanger zal zijn voor game-ontwikkelaars en we kijken ernaar uit om hen te helpen bij hun groei en wereldwijde expansie,” stelde Vasiliy Pamukhin, Industry Head, Gaming, Google.

Game Drive werd in 2020 gelanceerd in samenwerking met Google om opkomende gamestudio’s te helpen hun projecten op te schalen en internationaal uit te breiden. In de loop van de eerste twee seizoenen ontvingen MGVC en Google meer dan 100 aanvragen van ontwikkelaars uit heel Europa, Afrika en het Midden-Oosten, en hielpen ze talloze studio’s hun projecten op te schalen en internationale markten te bereiken.

Volg deze link voor de volledige aankondiging en meer informatie over het aanvragen van Game Drive 3.0.

Over MY.GAMES

MY.GAMES is een toonaangevende Europese uitgever en ontwikkelaar met hoofdkantoor in Amsterdam, met meer dan een miljard geregistreerde gebruikers wereldwijd. Het bedrijf ontwikkelt games voor mobiele, PС- en consoleplatforms. War Robots, Hustle Castle, Rush Royale, Left to Survive en vele andere games worden geproduceerd door MY.GAMES. Het bedrijf verenigt meer dan een dozijn ontwikkelingsstudio’s, een sterk team van specialisten die vanuit de hele wereld samenwerken. Ga voor meer informatie naar http://my.games.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
pr@my.games

Check out our twitter: @NewsNovumpr