19:26 uur 19-04-2023

Excelra neemt BISC Global over en creëert een internationale krachtcentrale voor bio-informatica met een toonaangevend platform en dienstenaanbod.

De overname breidt Excelra’s capaciteiten op het gebied van kunstmatige intelligentie, machine learning en gegevenswetenschap uit en vergroot haar platform en dienstenportfolio.

HYDERABAD, India & GENT, België & BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Excelra, een toonaangevende leverancier van life science-data en digitale oplossingen, heeft BISC Global overgenomen, een consultancybedrijf op het gebied van bio-informatica en data-analyse, met kantoren in Europa en de VS. De overname creëert een internationale grootmacht in consultancy-geleide bio-informatica, met expertise in kunstmatige intelligentie, machine learning en omics en next-generation sequencing data-analyse.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230419005468/nl/

Excelra is een betrouwbare partner voor ‘s werelds beste farmaceutische en biotechnologische bedrijven en levert gegevens, inzichten en diensten op het gebied van R&D-technologie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jigesh Shah

Jigesh.shah@excelra.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr