06:50 uur 19-04-2023

Einride zorgt voor de overstap naar duurzaam vrachtvervoer in het Verenigd Koninkrijk

  • Door het betreden van de Britse markt, draag het vrachtvervoersbedrijf Einride bij om goederen veerkrachtig, kostenefficiënt en koolstofvrij door het land te vervoeren.
  • Samen met het merk Walkers van PepsiCo zal een eerste inzet van Einride’s elektrische en digitale aanbod meer dan 750.000 mijl afleggen waarbij tot nu toe op fossiele brandstoffen werd gereden. Zo wordt ruim 1.600 ton CO2-uitstoot uitgespaard over een periode van drie jaar.
  • Einride’s mobiliteitsnetwerk voor vrachtvervoer begint in de Midlands en loopt langs de drukste snelwegen van het Verenigd Koninkrijk die de grote metropolen Londen, Sheffield, Manchester, Birmingham en Bristol met elkaar verbinden, waardoor het land in de versnelling gaat om net zero te zijn.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Einride, een vrachtvervoersbedrijf dat digitale, elektrische en autonome technologie aanreikt, kondigt vandaag de uitbreiding van zijn activiteiten naar het Verenigd Koninkrijk aan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230418006111/nl/

Einride launches in the UK (Photo: Business Wire)

Einride launches in the UK (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maja Ruhbach, press@einride.tech

Check out our twitter: @NewsNovumpr