19:50 uur 19-04-2023

David Herron benoemd tot CEO van Calyx

LONDEN & BOSTON–(BUSINESS WIRE)– GLO Healthcare, een groeiend gezondheidszorgplatform opgericht door CapVest Partners LLP, kondigt de benoeming aan van David Herron als Chief Executive Officer van Calyx (CEO).

Herron brengt een schat aan ervaring mee naar Calyx. Hij heeft meer dan dertig jaar besteed aan het opbouwen en laten groeien van life sciences-bedrijven, die geavanceerde technologische klinische wetenschappelijke diensten leveren aan de wereldwijde biofarmaceutische industrie.

Voordat hij bij Calyx kwam, was Herron President en CEO van Bioclinica (nu onderdeel van Clario). Onder David’s leiding kende Bioclinica een decennium van inkomsten- en winstgroei, dat een aanzienlijke stijging van de bedrijfswaarde opleverde die leidde tot de fusie met ERT – waardoor een belangrijke speler in de sector is ontstaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Namens GLO Healthcare:

Ben Valdimarsson

Reputation Inc

Mob: +447889805930

E: bvaldimarsson@reputation-inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr