20:20 uur 18-04-2023

Veracode introduceert intelligente softwarebeveiliging met de lancering van Veracode Fix

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Veracode, een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor softwarebeveiliging, lanceert vandaag Veracode Fix, een nieuw AI-product. Getraind op Veracode’s eigen dataset, stelt Veracode Fix oplossingen voor om beveiligingsfouten in code en open-source-afhankelijkheden te verhelpen.

Verschuiving van het paradigma van louter “vinden” naar “vinden en herstellen”

“Veel te lang hebben organisaties moeten kiezen tussen het herstellen van beveiligingsfouten in software en het halen van agressieve deadlines om code in productie te brengen. Veracode Fix maakt het mogelijk om sneller, goedkoper en met meer vertrouwen veiligere software te leveren”, aldus Brian Roche, hoofd productmanagement bij Veracode.

“Door de kracht van AI en machine learning, met behulp van GPT-technologie (Generative Pre-trained Transformer), hebben we een revolutie teweeggebracht in de manier waarop ontwikkelaars en beveiligingsteams softwarebeveiligingsproblemen aanpakken. Bijna twintig jaar geleden pionierde Veracode met een nieuwe industriestandaard als een cloudgebaseerd SaaS-beveiligingsplatform. Vandaag leggen we de lat hoger en gaan we verder dan het testen van de beveiliging van toepassingen, naar intelligente softwarebeveiliging.”

Sinds de oprichting in 2006, heeft Veracode zich ingezet om organisaties te helpen bij het vinden, begrijpen en herstellen van softwarebeveiligingsrisico’s. De lancering van Veracode Fix brengt softwarebeveiliging naar het volgende niveau, door de reikwijdte van applicatiebeveiliging te veranderen van louter ‘vinden’ naar ‘vinden en herstellen.’

Geautomatiseerde aanvallen vereisen een geautomatiseerde reactie

Wanneer een fout wordt gevonden, onderzoeken en herschrijven ontwikkelaars traditioneel code om het beveiligingsprobleem handmatig op te lossen. Dit vergt enorme inspanningen wanneer deze worden gecombineerd met duizenden beveiligingslekken in een codebasis. Deze aanpak vertraagt doorgaans de vrijgave voor productie en vergroot de beveiligingsschuld.

“Het verhelpen van beveiligingslekken was traditioneel een handmatige inspanning – tot nu toe”, aldus Roche. “Met de toename van geautomatiseerde aanvallen is het niet langer houdbaar om gebreken volledig handmatig te verhelpen. Veracode Fix maakt de weg vrij voor een schaalbaar mechanisme om kwetsbaarheden te verhelpen, voordat aanvallers ze kunnen uitbuiten.”

Veracode Fix zal in juni 2023 algemeen beschikbaar zijn met initiële ondersteuning voor Java en C#. Lees meer over Veracode Fix hier.

Over Veracode

Veracode is intelligente softwarebeveiliging. Met het Veracode Software Security Platform, dat op bijna twee decennia aan gegevens gebaseerd is en meer dan 130 biljoen regels code beveiligt, vinden en repareren ontwikkelteams voortdurend fouten in elke fase van de moderne levenscyclus van softwareontwikkeling. Veracode wordt vertrouwd door beveiligingsteams, ontwikkelaars en bedrijfsleiders van duizenden van ‘s werelds meest innovatieve organisaties en is de pionier op het gebied van softwarebeveiliging voor geïntegreerde preventie, detectie en respons. Lees meer via www.veracode.com, via het Veracode blog, en via LinkedIn en Twitter.

Copyright © 2023 Veracode, Inc. Alle rechten voorbehouden. Veracode is een gedeponeerd handelsmerk van Veracode, Inc. in de Verenigde Staten en is mogelijk gedeponeerd in bepaalde andere rechtsgebieden. Alle andere productnamen, merken of logo’s behoren toe aan hun respectieve houders. Alle andere hierin genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Katy Gwilliam

kgwilliam@veracode.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr