18:56 uur 18-04-2023

Tecnotree rapporteert indrukwekkende resultaten voor Q1 2023, met sterke groei en verhoogde winstgevendheid

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een wereldwijde leider in digitale platformen en diensten voor 5G en cloud-native technologie, heeft zijn financiële resultaten voor het eerste kwartaal van 2023 bekendgemaakt, waaruit een indrukwekkende groei en succes naar voren komt. Het bedrijf heeft een opmerkelijke 17% groei van de netto-omzet gerealiseerd, wat de sterkste Q1-omzetprestatie in de afgelopen vier jaar markeert. Deze uitzonderlijke groei werd voornamelijk gedreven door de Americas-regio, die aanzienlijk bijdroeg aan Tecnotree’s omzetgroei.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230418005721/nl/

Tecnotree Reports Impressive Q1 2023 Results with Strong Growth and Increased Profitability (Graphic: Business Wire)

Tecnotree Reports Impressive Q1 2023 Results with Strong Growth and Increased Profitability (Graphic: Business Wire)

Belangrijkste financiële resultaten Q1:

• De netto-omzet bedroeg 15,5 miljoen euro, een groei van 17,0% ten opzichte van vorig jaar • Het bedrijfsresultaat bedroeg 3,6 miljoen euro, een stijging van 80,5% • Het nettoresultaat bedroeg 1,8 miljoen euro, een stijging van 79,2% • Het orderboek bedroeg aan het einde van de periode 67,8 miljoen euro • De winst per aandeel bedroeg 0,01 euro

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Padma Ravichander, Tecnotree CEO

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr