20:01 uur 18-04-2023

Phishing-testresultaten van KnowBe4 onthullen dat IT- en online services-e-mails de trend van gevaarlijke aanvallen stimuleren

KnowBe4 publiceert wereldwijd phishing-rapport voor eerste kwartaal van 2023 en constateert dat meer met IT en online services gerelateerde e-mailonderwerpen worden gebruikt als phishing-strategie

TAMPA BAY, Fla.–(BUSINESS WIRE)– KnowBe4, de aanbieder van ‘s werelds grootste platform voor beveiligingsbewustzijnstraining en gesimuleerde phishing, heeft vandaag de resultaten bekendgemaakt van zijn rapport over meest geklikte phishingberichten voor het eerste kwartaal van 2023. De resultaten omvatten de belangrijkste e-mailonderwerpen waarop in phishingtests wordt geklikt en geven de verschuiving weer naar IT- en online servicemeldingen, zoals meldingen over het vernieuwen van laptops of het opschorten van accounts die van invloed kunnen zijn op het dagelijkse werk van eindgebruikers.

Phishing-e-mails blijven een van de meest gebruikelijke methoden om effectief door te gaan met kwaadaardige aanvallen op organisaties over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kathy Wattman

Public Relations

PR@KnowBe4.com
(727) 474-9950

Check out our twitter: @NewsNovumpr