14:54 uur 17-04-2023

OPEX gaat een partnerschap aan met Advanced Robotics in Hongarije om innovatieve automatiseringsoplossingen voor magazijnen te leveren

Advanced Robotics wordt de eerste OPEX-integrator die het OPEX Perfect Pick Goods-to-Person-systeem in Europa implementeert

MOORESTOWN, New Jersey, VS–(BUSINESS WIRE)– OPEX® Corporation, een toonaangevend bedrijf op wereldniveau op gebied van automatisering van de nieuwste generatie met oplossingen voor documenten, e-mails en automatisering van magazijnen, sluit een partnerschap met Advanced Robotics Zrt., een technologie-implementatie-integrator gevestigd in Hongarije.

Dankzij de toestemming voor de verkoop van Perfect Pick® van OPEX, een geautomatiseerd goods-to-person opslag- en ophaalsysteem (AS/RS), en Sure Sort®, een compacte sorteeroplossing voor kleine voorwerpen, wordt Advanced Robotics de eerste partner in Europa die Perfect Pick installeert.

In 2024 zullen er drie Perfect Pick-gangpaden geïnstalleerd worden bij een belangrijke afnemer van Advanced Robotics, een Hongaarse klant die in Budapest is gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laura Evans

levans@opex.com
+1.856.727.1100 x 5012

Check out our twitter: @NewsNovumpr