15:49 uur 17-04-2023

Mara dient een tegenvordering in het VK in om zich te verdedigen tegen de beschuldigingen van DSM inzake octrooischending met betrekking tot hun algenlipidetechnologieën

Start van een procedure voor ongeldigverklaring van een octrooi voor DSM-octrooien bij het Europees Octrooibureau

HALIFAX, Nova Scotia, Canada–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigde Mara Renewables Corporation samen met haar productiepartner Algal Omega-3 (AO3) aan dat zij in het VK een tegenvordering hebben ingediend om hun algenlipidetechnologieën te verdedigen, als antwoord op beschuldigingen van DSM aan hun adres wegens octrooischending. Bovendien heeft Mara een aanvechting gestart van de DSM-octrooien EP3530740B1 (EP 740) & EP2576801B1 (EP 801) voor de fermentatie en de zuivering van microbiële olie bij het Europees Octrooibureau (EPO).

“De juridische afdeling van Mara heeft de beweringen van DSM grondig geëvalueerd en acht dat die ongegrond zijn,” zegt Dr. Mark Scaife, managing director & chief operations officer bij Mara.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Margie Adelman

Adelman PR & Consulting Inc.

madelman@adelmanpr.com
M: 916-220-3500

Check out our twitter: @NewsNovumpr