21:07 uur 17-04-2023

Engle Martin & Associates, LLC kondigt overname aan van EIMC, LLC

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– Engle Martin & Associates, LLC (‘Engle Martin’), een toonaangevende onafhankelijke aanbieder van schaderegeling en schadebeheer, heeft vandaag aangekondigd dat het EIMC, LLC (‘EIMC’) heeft overgenomen, een vooraanstaande wereldwijde aanbieder van risicobeheer, claimonderzoek en subrogatiediensten voor de oceaan- en scheepvaart gevestigd in Jersey City, New Jersey en Londen, Engeland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230417005200/nl/

EIMC, opgericht in 1968, bedient klanten in de hele wereldwijde maritieme toeleveringsketen met meer dan 50 jaar expertise in het bieden van het volledige continuüm van oplossingen voor taxaties, risicobeperking en claimschikking binnen zeevracht, voorraaddoorvoer, romp en machines, en kunst en waarden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dominique Enriquez

Marketing Director

+1 678.553.3872

denriquez@englemartin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr